Masszázsok

4148188

SVÉD MASSZÁZS

A masszázs ellazítja az egész testet, az izmokat, javítja a vér- és nyirokkeringést, kedvező hatással van a bőrre. Segíti a szervezet öngyógyító mechanizmusait, javul az érzelmi állapot, csökken a fáradtság érzete és a stressz. A masszázsterápia a test és a psziché kölcsönhatására épít. Az idők folyamán a feszültségek, a stressz hatásai jelentkeznek az izomfájdalmakban, a testtartásban.

Masszázs célja: a természetes izomállapot helyreállítása, a kóros folyamatok megfordítása, fájdalmak csökkentése, megszüntetése, a testtartás javítása.  

Masszázs hatása: Megnyugtatja, ellazítja a testet, és a lelket egyaránt. Csökkenti a stresszt, oldja a görcsöket és a feszültséget. Az izmok újra rugalmassá, hajlékonnyá válnak. Fiatalítja a bőrt.

SÓ MASSZÁZS

Hidratáló, vitalizáló, méregtelenítő masszázs. Támogatja a szervezet öngyógyító erejét, erősíti az immunrendszert, nagyon nagy szerepe van az allergiás megbetegedések gyógyításánál, mivel tisztítja a tüdőt és a hörgőket. Serkenti az anyagcserét, salaktalanító, méregtelenítő, öregedés gátló hatású, segít a kialakult narancsbőr megszüntetésében. Hidratáló, vitalizáló, méregtelenítő masszázs. Támogatja a szervezet öngyógyító erejét, erősíti az immunrendszert, nagyon nagy szerepe van az allergiás megbetegedések gyógyításánál, mivel tisztítja a tüdőt és a hörgőket. Serkenti az anyagcserét, salaktalanító, méregtelenítő, öregedés gátló hatású, segít a kialakult narancsbőr megszüntetésében.

A só masszázs során az értékes só, és a masszázsolaj biztosítja a test méregtelenítését. Kitisztítja a bőr mélyebb rétegeit, miközben a gyógynövényes olaj illóolaj tartalma felüdíti és megnyugtatja testünket, lelkünket. Egyben nagyon jó testradír is, mert a Himalája-sómasszázs során a felső elhalt, hámréteget eltávolítja a bőrről, szabaddá válnak a pórusok, így bőrünk oxigénfelvevő képessége jelentősen megnő.
A Himalája-só terápia  nagyon jól alkalmazható: allergia, zsíros bőr, torokfájás, emésztési gondok kiegészítő kezeléseként.

A masszázs után 2 óráig nem ajánlott fürdeni, hogy a só kifejthesse  jótékony hatását.

TIBETI MASSZÁZS

Ez az ősi,masszázs segítségünkre van, hogy testünk ne csupán visszahúzó nehezék legyen szellemi, lelki fejlődésünk során.

A fejlődés során a test, a lélek és a szellem egyensúlyára kell törekednünk. A Tibeti masszázs egyedi technikája ezt az egyensúlyt hivatott támogatni.
Aki úgy dönt, hogy a betegségmegelőzésnek, gyógyulásnak ezt a formáját választja, meglepődve tapasztalja, hogy milyen pozitív tényezők jelentkeznek a terápia során. Hatalmas élmény, hogy a gyógyulást egy másik ember érintése indítja el.
Nem sorolható kifejezetten egyik masszázságba sem, a meridiánok mentén ugyanúgy végighalad, mint a nyirokrendszeren, az idegeken, és a csakrákon. 
- javítja a közérzetet
- méregtelenít, frissít 
- energetikailag feltölt
- optimalizálja a vér és nyirokkeringést 
- a kötőszöveteket erősíti,
- fokozza a zsírsejtek lebontását
- segít az izomzat optimális rugalmasságának megőrzésében
- segít a szervezetben felhalmozódott méreganyagok eltávolításában és a káros energiák szervezetünkből való kiürítésében.

Rendszeres masszázs mellett izmaink megőrzik optimális rugalmasságukat, kondíciójukat, csontozatunk erős, ellenálló marad.
A masszázs mozdulatai kellemes ritmusúak, fájdalom mentesek, ugyanakkor mélyrehatóak. A masszázs kényelmes pamutruhában történik. A kezelés időtartama kb 90 perc.

Rész masszázs is kérhető ( hát, láb-talp )

 

Alakformáló,- cellulit masszázs

A cellulit masszázs a narancsbőr tüneteinek enyhítésére, megszüntetésére szolgál. A narancsbőr esetén a laza kötőszövetekben zsírsejtek gyűlnek össze, melyek csomókba rendeződnek, majd megnagyobbodnak ezzel lassítva a véráramlást és a nyirokkeringést.

Méreganyagokkal telített nyirokfolyadék halmozódik fel a szövetek között, amitől a bőr felszíne rücskössé, göröngyössé válik. Főként a hason, csípőn, fenéktájon, felkaron és a combokon alakulhat ki.

A masszázs javítja a keringést, a nyirokkeringést és a szövetek oxigénellátását, frissességét. A cellulit kezelése kitartást és erőfeszítést igényel, türelmesnek kell lennünk, mert a valóban látványos eredményhez hónapok kellenek. A várt eredmény rendszeres masszázzsal, az étrend és az életmód megváltoztatása mellett  érhető el. A cellulit masszázst ajánlott kúraszerűen alkalmazni, minimum 10 alkalommal (heti 2-3x) megismételni. A masszázs cellulit elleni olajjal történik.

Cellulit masszázs menete:

Peeling ( bör radírozás, dörzsölés )

Bemelegítés, simító mozdulatokkal,

Gyúrás

Köpölyözés

+ (opcionális)

Olajos testtekercselés

Vagy

Pakolás (iszap, csokoládé,…..)

 

Cellulit masszázs testtekercseléssel:

Mindazoknak ajánlott, aki gyorsabban és sok narancsbőrtől akar megszabadulni, vagy sokat szeretne lefogyni (pl. 8-10 cm-t területenként), illetve annak, aki a hason és derék részen rendelkezik a legtöbb súly és bőr felesleggel. Azoknak is ajánlott, akik „last minute" módra szeretnének nyaralás előtt rendbe hozni magukat, de az idő rövidsége miatt már csak pár hét van hátra.

Cellulit masszázs kézi masszázstechnikával:

Azoknak ajánlott, akik csak a bőr állapotán szeretnének javítani, feszesíteni. Vagy a cellulit kúra utáni eredményt szeretnék fenntartani hosszabb ideig. Kiváló arra, hogy a bőr szerkezetét visszaállítsa, újra rugalmas és sima legyen. Illetve azoknak, akik kevésbé bírják a fájdalmat, mert kíméletesebb és kellemesebb érzés, mint a vákuum cellulit kezelés. A nagyon érzékeny bőrűeknek is ez a fajta ajánlott, mert kíméletesebb a bőrhöz.

Cellulit masszázs vákuumos -köpöly- technikával:

Mindenkinek, aki a makacs narancsbőrt szeretné eltüntetni és emellett még fogyni is szeretne. Az eredmény egy alkalom után is látszik, a bőr simább, feszesebb lesz. A legtöbb kezelt személy már egy alkalom utáni fogyást is tapasztalt. Gyors, hatékony megoldás a kritikus területekre. Intenzíven, mélyrehatóan mozgatja át az egész kötőszövetet és szó szerint kivasalja a bőrt.

 

 TIBETI MÉZ MASSZÁZS

A nyugati társadalom számára napjaink egyik legújabb masszázsa. Keleten már több évezredes múlttal büszkélkedhet. A masszázs tiszta mézzel történik, kihasználva a méz jótékony hatását, amit már ősidők óta ismerünk. A méz pozitív hatásai közé tartozik a méregtelenítés, salakanyag eltávolítás. Felfrissít, ápolja és védi a bőrt. Ideális módszer a teljesítmény és az általános jóérzés fokozására is. A méz segít szabályozni a test energiaáramlását és visszaállítani az egészséges egyensúlyát. Magas enzim-, vitamin- és ásványi anyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja, és magába gyűjti (ezt a méreganyagokkal teli mézet a masszázs végén eltávolítjuk).

 

Alkalmazási területek:

A mézes masszázs hatékonyan alkalmazható:

  • Gerincbántalmak,
  • Nyak-, váll- és hátfájdalmak, 
  • Reumatikus panaszok,
  • Neuralgiák,
  • Ízületi problémák, fájdalmak,
  • Hólyagbántalmak,
  • Migrén,
  • Visszatérő fertőzések,
  • Krónikus kimerültség,
  • Depresszió esetén.

 

 

Ellenjavallatai megegyeznek a masszázs ellenjavallataival!


A masszázs natúr mézzel történik. Mézzel szembeni allergia esetén nem alkalmazható ez a fajta masszázs!

A kezelés előtt mézes olajjal megtörténhet a test átmasszírozása, majd jöhet a valódi mézzel történő masszázs.

 

A mézes masszázs lényege, hogy a méz testre történő felvitele után speciális technikával rányomjuk a kezünket a mézes bőrfelületre. A tenyérrel erős vákuumot képzünk, így fel tudjuk emelni a bőrt. Gyorsan, folyamatosan és sokáig kell csinálni, így az erős vákuum miatt a kezelt területen fokozódik a vérbőség, a pórusok kitágulnak és a méz (illetve a mézben lévő víz) bejut a bőrbe.

A mézben rejlő jótékony anyagok hatására a bőr megfiatalodik, puhává, simává, feszessé válik és egészségessé teszi a kezelt bőrfelületet. Megerősíti a testkontúrokat, javítja a bőr rugalmasságát.

 

Ha kényeztetné magát, szeretettel látom masszázsaimon!

Kalocsai Tünde masszőz

Bejelentkezés:

 06 30 201 3696

 

Látogasson el honlapomra is:

http://www.omkucko.hu/