Hangtál-foglalkozások gyermekeknek

 

 

Kedves Szülők!

 

Hangtál-foglalkozásokat is tartunk gyermekeknek. Hetente 1 nap 1 órás foglalkozások keretében. 

Lehetőség lesz a szülőknek gyermekeikkel közös foglalkozásokon is részt venni.

 

Mire jó?

A hangtálak hatása:

A hangtálak három síkon hatnak az emberre. Az első sík a fizikai test számára érzékelhető hatások, a hang és a rezgés. A hangot évezredek óta hívják segítségül a test és a tudat egységének megteremtéséhez. A rezgés elsősorban a testünkben található rendkívül jó éltető és közvetítő közegen, a vízen keresztül hat. A víz testünk minden pontján megtalálható, így a rezgéseken keresztül sejtszinten, a sejtmembránt megmozgatva az egész szervezetben nagyon erőteljes hatásokat indít el. Képes feloldani a fizikai blokkokat.

Ezen kívül a tálak hangja megérinti a legbensőbb énünket, harmóniát teremt lelkünkben és testünkben.

 

Hogy fejleszt?

Hangtál-foglalkozások

A gyerekek nagyon nyitottak a hangokra, a rezgésekre, ami komplexen fejleszti a gyermekek készségeit, mely készségek fejlettsége alapfeltétele az iskolai jó teljesítménynek, a boldog gyermeki létnek.

Azon kívül, hogy a gyermekek nagyon jól érzik magukat a hangtál-foglalkozásokon, segíti a motorikus fejlődést, a mozgáskoordinációt, a beszéd-, írás- és olvasási készséget, elősegíti az összpontosítást, valamint jó hatással van a túlmozgásos gyerekekre is. 

A megfelelő alkalmazás esetén a hangtálakkal számos pozitív hatást lehet elérni. Nyugtatóan hatnak, javul a közérzet, mély   nyugalmi állapot jön létre, ugyanakkor növeli az éberséget, a koncentrációs - és érzékelő képességet és a kreativitást,   így jótékonyan befolyásolja a tanulási képességeket, növeli az önbizalmat.

Természetesen a hangtálakkal történő foglalkozásoknál sem lehet szétválasztani a fejlesztendő területeket egymástól, minden foglalkozás, játék több területre is hat:

*   a szociális magatartás

*    a motorikus

*    a kommunikáció

*    az érzékszervek

*    a „befelé figyelés”

*    a tériorientáció

*    a testtudat és testséma

*   a képzelet fejlesztése

*   a szülő-gyermek kapcsolat

 

Összefoglalva:

Ha gyermeke iskolás: A hangtál-foglalkozások hatására gyermeke felszabadultabb, derűsebb, nyugodtabb lesz, könnyebben, jobban, hatékonyabban fog tudni tanulni, javulhatnak családi- és társas kapcsolatai, erősödhet önbizalma.

Ha gyermeke még nem jár iskolába: A tanulási készségek fejlesztése óvodáskorban kezdődik. A fent említett készségek megfelelő fejlettsége feltétele az iskolaérettségnek. A hangtál-foglalkozások hatására gyermeke játszva készül az iskolára.

 

A foglalkozások ideje:

                 Megfelelő létszám esetén rugalmasan

 

 

Helye:

Ára: 10.000.- / hó – 4 alkalom

Testvérkedvezmény: 8.000.-/hó – 4 alkalom, mindegyik gyereknek

 

Jelentkezni:

+36 20 9611 918 -as telefonszámon, vagy a következő E-mail címen lehet:

szivarvany.lotusz@gmail.com